Kérdése van vagy elakadt a tervezésben?

Keressen minket bizalommal

Tapasztalatunkra és stílusirányzatunkra támaszkodva, bátran vállalunk el bármilyen feladatot, legyen az akár egy egyszerű bemutatkozó oldal vagy egy teljesen új, egyedi elképzelésű arculat. Szakterületünk az egyediség, így elképzeléseinek megfelelő személyre szabott weboldalt, arculatot vagy illusztrációt készítünk Önnek.

Ha tanácsadásra lenne szüksége, mert bizonytalan, akkor sem kell aggódnia. Mi mindenben támogatjuk, hogy az ötlettől kezdve a megvalósuláson át egészen a kivitelezésig teljes mértékben elégedett lehessen.

Bodnár Nikoletta Leila

Nirobel Design

Webfejlesztő, webdesigner, grafikus, illusztrátor, SEO és marketing manager

Csiha Róbert

Megbízott fejlesztő

Webfejlesztő, programozó

Szolgáltatásaink, amiben segítséget tudunk nyújtani

Weboldal
Egyedi ötlete alapján megvalósítjuk elképzeléseit. Nem használunk sablonokat, így igazán egyedi weboldalt készíthetünk Önnek is.
Érdekel
Webáruház
Egyedi és kezelhető webáruházat készítünk, ami egyben modern és felhasználóbarát is.
Érdekel
Logó és arculat
Logó tervezésnél mindig szemelőt tartjuk, hogy vállalkozásához milyen kivitelezés szükséges. Lehet egyszerű, de részletgazdag is.
Érdekel
Grafika
Szórólap, plakát, csomagolás tervezés, matricázás vagy akár étlap. Igényeihez és üzletéhez igazítjuk a megjelenést.
Érdekel
Illusztráció
Illusztráció készítést vállaljuk könyvekhez játékokhoz egyaránt. Valamint magyarázó ábrák és kiadványok szerkesztése kapcsán is keressen bizalommal
Érdekel
Közösségi média
Posztolás, hirdetés kezelés az egységes megjelenésért és több vásárló látogatásáért.
Érdekel

Minden esetben kérjen egyedi árajánlatot

Ahogy nincs két egyforma ember sem, úgy nincs két egyforma vállalkozás sem. Ezért mi személyre szabott megoldást kínálunk mind illusztráció mind weblapkészítés területén. A kapcsolatfelvétel után személyesen vagy online meghallgatjuk és megbeszéljük elképzeléseit, ötleteit és vágyait, megvizsgáljuk a lehetőségeket és olyan ajánlatot állítunk össze, ami kizárólag csak Önnek szól.

Az árajánlatkérés nem jár semmiféle kötelezettséggel! Csapatunk 12 órán belül válasszal fog szolgálni árajánlatkérésére!

Lépjen kapcsolatba velünk

Scroll to Top