Kérdése van?

Keressen minket bizalommal!

Tapasztalatunkra és stílusirányzatunkra támaszkodva, bátran vállalunk el bármilyen feladatot, legyen az akár egy egyszerű bemutatkozó oldal vagy egy teljesen új, egyedi elképzelésű arculat. Szakterületünk az egyediség, így elképzeléseinek megfelelő személyre szabott weboldalt, arculatot vagy illusztrációt készítünk Önnek.

Ha tanácsadásra lenne szüksége, mert bizonytalan, akkor sem kell aggódnia. Mi mindenben támogatjuk, hogy az ötlettől kezdve a megvalósuláson át egészen a kivitelezésig teljes mértékben elégedett lehessen.

Bodnár Nikoletta Leila

Webfejlesztő, webdesigner, grafikus, illusztrátor, marketing koordinátor

nikoletta@nirobel-design.hu

Csiha Róbert

Webfejlesztő, programozó

robert@nirobel-design.hu

Bodnár Nikoletta Leila

Webfejlesztő, webdesigner, grafikus, illusztrátor, marketing koordinátor

nikoletta@nirobel-design.hu

Csiha Róbert

Webfejlesztő, programozó

robert@nirobel-design.hu

Szolgáltatásaink , amiben segítséget tudunk nyújtani:

Szolgáltatásaink , amiben segítséget tudunk nyújtani:

Honlapkészítés: Egyedi ötlete alapján megvalósítjuk elképzeléseit. Addig módosítjuk, amíg teljesen elégedett nem lesz. Nincsenek haszontalan ötletek vagy funkciók, amikért feleslegesen kéne fizetnie. Minden úgy fog működni ahogy Ön szeretné. A munkáink elkészülte után élettartam garanciát vállalunk a működésükért, igény esetén pedig havi karbantartás is tudunk biztosítani, hogy tökéletesen működő weboldala lehessen.

Keresőoptimalizálás: Egy honlap akkor hozza a várt teljesítményt, ha elég látogató nézelődik rajta. Mi ebben is tudunk segítséget nyújtani, a megfelelő kulcsszavakat felhasználva, a konkurenciát kielemezve, valamint az igényeinek megfelelő optimalizálási feladatokat beállítva.

Modern webáruház: Manapság muszály könnyen kezelhető letisztult és látványos, de egyben lényegretörő webáruházakat létrehozni, hogy a látogatók elégedettek legyenek és vásárlásra ösztönözzük őket. Csapatunk olyan webáruházat készít Önnek, amivel maximálisan elégedett lehet, természetesen az elképzeléseit és ötleteit felhasználva.

Illusztráció/grafikai tervezés: Lehet akár játék, könyv, termék vagy könyvborító kreatív csapatunk készen áll a kihívásokra. 

 

Egyedi árajánlat

Ahogy nincs két egyforma ember sem, úgy nincs két egyforma vállalkozás sem. Ezért mi személyre szabott megoldást kínálunk mind illusztráció mind weblapkészítés területén. A kapcsolatfelvétel után személyesen vagy online meghallgatjuk és megbeszéljük elképzeléseit, ötleteit és vágyait, megvizsgáljuk a lehetőségeket és olyan ajánlatot állítunk össze, ami kizárólag csak Önnek szól.

 

Első lépés

Ha már rendelkezik elképzeléssel vagy még csak ötletel, mi segítséget nyújtunk, hogy az elképzelései valóra váljanak. Nincs más dolga, mint kitölteni a lenti mezőket adataival és ötleteivel.  Mi összeállítjuk a legoptimálisabb árajánlatot az Ön részére!

Az árajánlatkérés nem jár semmi féle kötelezettséggel!  Csapatunk árajánlatára 12-24 órán belül válasszal fog szolgálni.

 

 


Kérdése van?
Lépjen velünk kapcsolatba!

Elérhetőségek:

Írjon nekünk

[contact-form-7 404 "Nem található"]